OVER Poolcompany

Wij zijn EXPERTS in

Zwembadconstructies

Poolcompany bv werd opgericht eind 2020 door Axel Morreel maar was al reeds enkel jaren een onderdeel van Greenstyle bv. 17 jaar vakmanschap staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid, dit is dan ook ons uithangsbord.

Poolcompany werkt met dubbele betonnen wanden die aan elke kant waterlast en waterdruk weerstaan. Het resultaat is een solide constructie, waardoor we kwaliteit en 100% waterdichtheid kunnen garanderen. Wens je meer informatie over onze werkwijze? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte op maat.

Poolcompany kent geen grenzen daarom zijn wij actief in zowel West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant als Limburg.

Ontwerp

Na een kennismakingsgesprek gaan we van start met het ontwerp van je droomzwembad. Dit volledig naargelang jouw wensen en budget. Ons gedetailleerd ontwerp geeft je een perfect idee over hoe je zwembad er kan uitzien. We leggen uit welke materialen we kiezen en hoe we te werk gaan zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Plaatsing

Na het ontwerpen van je zwembad gaan we van start met de realisatie ervan. Alles wordt tot in de puntjes voorbereid en gecontroleerd zodat alles vlot volgens timing kan verlopen. Niets is aangenamer dan dat de werken op de geplande termijn afgerond zijn.